Dig skulle man ju kunna spela tennis med!

Åhh irriterad jag blir, försöker ladda upp en jävla bild på min klänning jag skulle ha till nyårsafton men som kom en vecka för sent. Tänkte fråga om man ska ha den till valborg istället då?














kärleken gör att du orkar andas

Slänger iväg ett snabbt inlägg, ska gå till centrum strax och möta upp klassen :) hade lite bråttom men blev klar precis i tid. Ska väl gå nu :) puss

Akta dig för att känna någonting

Sitter och fixar och trixar lite med mina naglar, har försökt nu i flera veckor med att fila, använda något "calcium power" nagellack och en nagel olja. Men icke sa nicke, mina jävla naglar ska dela sig på mitten, suck. Synd att man inte är rik och kan ordna någon som tar hand om sånt. Känner mig jätte duktig idag, har gått på promenad med mamma och i morgon är det thaiboxning. Det ska bli promenixer varje kväll framöver förutom de kvällar jag tränar (förmodligen kommer jag inte gå på helger heller eftersom det inte är min grej att vara hemma på helgerna)



Så mycket skönare så

http://www.viraltrafik.se/?FruFrida

Måndagsbarn

Tänkte baka kladdkaka och äta med lite glass till hihi mums. Hoppas den blir kladdig och bra, annars blir jag ledsen.















Världen är nog för stor

Tjatja, har varit och tittat på det där huset nu, nja.. de var inte riktigt som på bilderna så det blev inget. Kom hem för ett tag sen och ska gå ut strax håller på att gör mig iordning :)
 
Tog en fika borta i grythyttan och den andra bilden är från igår påväg till bion :)

Livet är förtrollat på något vis

Åhh sjukt läskig film jag såg på bio ikväll... ska kolla upp vad den hette haha, The Haunting in Connecticut hette den visst. Waah riktigt läskig film, råkade skrika på bion och alla skrattade åt mig, det var pinsamt. I morgon bär det av upp mot värmland och kolla på ett sommarhus som mor och far funderar på att tjacka upp sig på, men vi får väl se. Skulle vara trevligt att ha ett hus där, egen sjö med strand och inga grannar på långt avstånd. SKÖÖNT! hatar människor :)
ni får ha det så bra för nu ska jag kolla på ballar av stål och färjan hihi.
Puss





















Ser man full ut på bilder så gör man :)

Jag är en riktig cooling

Hej hopp trä snopp. Idag har jag bara två lektioner, skönt! men ändå jobbigt att gå till skolan för bara två lektioner.
Ska ha på mig mina coola gladiator skor för första gången 8-)
En liten bild från i lördags vid långsjön :)



















Haha

Yeeeah, living the dream. Sitter här och har ätit två daim glassar och druckit saft medsan syrran och pappa kollar på bajen - göteborg på tven, än så länge står det 0-0. Mitt huvud värker som as, är fortfarande inne på mammas och pappas bärbara så kan inte lägga in bilder nu heller haha. I morgon är det fredag, gaaalet skönt plus att det ska bli upp mot 18 grader hörde jag talas om ;) bara ännu bättre, perfekta jävla vädret men sen får vi se vad som händer.
Skit samma, nu får ni nöja er med mitt inlägg. Pyss på skinkan

Hellu igen

Det var länge sen jag skrev, har inte orkat skriva på sistonde. Har pluggat och haft mig :)
Nu sitter jag här och väntar på semester svenskar haha nya favorit programmet. Får langa in lite bilder ikväll, är på mammas och pappas bärbara nu så ja. Finns typ inget att skriva om längre tkr jag :S
skit samma, nu kmr mamma hem så ska dra.
Pussar

Boknörd

Gud vad jobbigt, är döds trött. Ska lägga mig i sängen och läsa lite och sen somna.
Ha det så bra. Puss och kram :)

NÖÖRD

 Nörd man får vara haha. Sitter och spelar tibia och ska fortsätta nu. Puss

Puss o Kram :)


Tjafan era jävlar, sitter här och har ätit mackor precis. Myms! nu vettefan vad man ska göra. Nästa vecka blir det nog träning iallafall, skulle ju ha haft det idag men har inte varit där på 3 veckor nu. Har fått reda på att jag har astma och just nu har jag haft problem med andning och varit sjuk på grund av de så ah. fyfan :) nu ska ja spela pet society. Pyss <3

-.-

har inte orkat skriva på länge ... fyfan ja orkar inte skriva nu heller

ja hallå?

Har klippt håret, det är jäävligt kort nu :O ! panic

MAAT!

Varför har jag ett sånt konstigt sug efter mat hela tiden? Inte godis, nejnej. Utan riktig mat, lagad, med grönsaker och hela köret. Skumt... förr i tiden var det godis man längtade efter. Menmen :)

Kanin helvete


Åh detta var också en gammal jävla bild på lilla kaninen ;)

Fem myror är fler än fyra elefanter!

Ja tja :$ nu skäms jag lite. Har inte uppdaterat på hela helgen, men fan dåå! det finns ju inte så värst mycket att skriva heller. Åhhh, igår var det galet fint väder ooh, jag höll på att go crazy. Idag sover Linn hos mig, jag sitter här och smyg bloggar medans hon sover hihi :$ (helvete va svårt de va att skriva $ då, suck) vi har haft movie night och ätit chips med dipp och godis och cola, fatie power!
Jaja jag ska väl slänga in någon old picture också :)


Jag för.. vad ska man säga? Kanske 2-3 år sen. NÄÄJS!

Mumintrollet

Åh shit, lite stolt får man väl vara över att man är lite lik ett mumintroll hähä :)

Hej hopp gummisnopp

Tjaaafan alla glada. Idag har det varit solsken och 40 plus grader. Nä men fan, det har varit riktigt bra väder idag, det gör mig på bra humör :) nu ska jag lägga mig och kolla på någon film. kom precis hem så puss på skinkan

Mittbena (?!)

Hahha skulle man passa i mitt bena eller? xD