Färgning för de coola

Jadu din lilla loppa. Nu sitter jag här med hårfärgen i håret, färgar utväxten. Min tutte till mamma har hjälpt mig. Hoppas inte det blir sjukt fult -.- när jag haft svart hår med blond utväxt har det sett ut på vissa ställen som jag har kala fläckar och är typ halvt flintis. VILKET JAG INTE E !!! Nu ska jag tvätta ut skiten.


Back in the days när jag var en blondie.

yei.

Tjena tjena, nu ska jag bege mig till skolan med mina nya polare, hostan och förskylingen.
Farväääl

hela tjocka släkten

Ja hej hopp, har precis varit och tvättat bort mitt smink och haft mig i badrummet :) ska gå och lägga mig snart. Fy på mig att jag är uppe kl 22.16, egentligen borde jag ligga i säng 21.00 så jag orkar upp i morgon menmen det blir väl som det blir, antaligen blir det en tupplur efter skolan istället. Så nu ska jag sluta tjata.
Puss och kram alla coola

Igår :)

 Ja detta var jag igår, lägg märke till mina coola naglar! Var i skärholmen igår och shoppade lite, köpte ett par jeans/leggings, en t-shirt och en vit långarmad tröja med dragkedja :) nääjs! Ska lägga mig och glo på tv nu faktist.
 
 
Puss!

Magsjuk :/

Åh, inte kul. 10 minuter inann träningen var slut i onsdags behövde jag springa ut och spy, usch. Sen har jag varit magsjuk tills fredag och då var jag i skolan, sen åkte hade jag inte så mycket tid till att skriva :) så nu sitter jag här nyvaken och as fräsch 8-) ska upp och skita nu. Puss

Hhaha misslyckad :(


Ska dra på den tidiga träningen idag, som börjar halv 6 så ska bege mig om en stund. När jag kom hem försökte jag göra en typ "shading" med ögonskugga, blev inte så jätte bra haha. Puss på er.

Matdagbok :)

ska nog börja med en matdagbok. idag har jag ätit :
Frukost: Naturell fil & musli och ett glas vatten
Mellanmål: Ett päron
Lunch: Blodpudding och ett glas vatten
Mellanmål: Coca cola & ett äpple

Alow gangsters

sitter här, kom precis ut ur den varma duschen. Har varit på träning idag, skoj skoj skoj :) funderar på att börja på sommar träning också. Vi får se. Nu ska jag lägga mig.
Så puss puss <3 


Gucci är en hund (?)


Kärringen tror hon är en hund för i helvete!

Härligt(?)

Ja, är på världens sämsta humör. Vaknade halv 7 idag av att pappa självklart ska byta dörrar i hela huset. Men nej han kan tyvärr inte låta mig sova och vänta på att jag ska vakna... så nu har jag suttit i mitt rum och surat i snart 3 timmar. Börjar bli jätte uttråkad...

Puss på skinkan?

Halloj, nu sitter jag här har nyss dragit i mig en kopp kaffe. Ska gå och platta håret eftersom idag "ERE FEST" som vi coola säger, Linn fyller ju år. Var och köpte hennes present igår, sen har jag en till present som jag köpte i spain som jag ska ge henne. Vi ska käka sen blir det utgång haha. Har städat hela mitt rum idag, bytt gardiner och städat under sängen till och med, spegeln och fönstrerna blev också tvättade. Stackars spegel har inte blivit tvättad sen jag fick den :(
men men, jag langar in bilder innan jag drar när jag är klar.
Puss på skinkan

Hello darlings :)

Ja, tja alla coola. Satt nyss och åt toast, fick lite bråttom i morse så hann inte skriva, var tvungen att skynda mig och träffa Linn, fick proppa i mig två toast på 4 min, ville spy sen haha menmen. Såhär såg man ut idag, med de nya jeansen :DD

A Fine Frenzy - Almost lover

"I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine

Did I make it that easy
To walk right in and out of my life? "

New panties :)

Hej hopp alla glada, jag kom precis ut ur duschen har en jävla huvudvärk ska jag säga dig. Har iallafall varit i skärholmen idag vart ett par nya jeans, ett par ljusa hihi. Eftersom det börjar bli vår nu :) Eller det är iallafall vad jag har planerad, det var vad jag planerade i morse och tog på mig skinnjackan och hela köret. Sen sjunker tempraturen flera grader och jag håller på att frysa ihjäl eftersom jag självklart glömt mina fina vantar -.- köpte faktist en ny mascara och en foundation, skit bra var foundation. Hette typ... Maybelline liquid mineral foundation.


Yeái, byxorna från gina :)

Jaja tjockis :)

Oki doki, ska åka och träffa F strax, slänger in bilderna från i morse så länge.
 
Ja, så lycklig är jag på mornarna :)

helvete.

Näe helvete jag hinner inte lägga in bilder. Gör det när jag kommer hem måste skynda och möta linn nu
Puss

Hej alla glada :)

sitter här med Gucci i knät, har lagat pannkakor med grädde och sylt idag. Är på sjukt bra humör idag med :) senare blir det träning hihi.

 
 

jag är sämst på rubriker.

Tjatja, idag vart det dagiset, helt okej, dagen gick rätt snabbt. Dock fick jag vara ute och frysa i två timmar innan jag gick hem.

Sen blev det hem, tänkte satsa på att stå och lyssna på musik och laga pannkakor när jag hade huset för mig själv några timmar, men icke sa nicke.
Självklart fanns det ju inga ägg. Så tänkte göra pytt-i-panna med stekt ägg, haha dum som man är. Sen kom jag på att det inte fanns några ägg haha. Fick göra pizza, vart ju ioförsig också riktigt gott. Men har varit sugen på pannkaka flera dagar nu. Blir det i morgon istället. Med grädde och jordgubbs sylt.. GOTT! 


En bild från förra vintern.

Nu ska jag sova, puss

Tudilu

ska gå till dagiset strax, ska möta linn innan en stund och snacka lite som vi alltid gör. På söndag fyller hon år så på fredag måste jag bege mig och köpa klart paket hihi. Nu blev du allt nyfiken Linn!
Men jag ska fortsätta göra mig klar  så jag inte kommer sent. Puss puss

Hejhopp

Magsjuk idag, yei, verkligen super kul! har legat och kollat på avsnitt av how i met your mother hela dagen, favorit!
Hoppas man kan gå till praktiken i morgon iallafall, orkar inte vara hemma en dag till. Sjukt tråkigt ju. Ska röja som fan på praktiken i morgon haha, så jag blir av med lite uttråkadhet eller vad man kallar det :)

F

Den 27 februari blev ett datum att minnas,
när du och jag blev ett, du min man och jag din kvinna.

hoe hoe hoe

Kom nyss hem, har varit i globen och sen högdalen :) har riktigt ont i magen, har haft mensverk ända sen i fredags, inte kul ... :( Nu ska jag äta lite och kolla på tv. Puss på er <3

BULOR I PANNAN!

Kom nyss hem, har en fin bula i pannan haha mysigt. Ska kolla på film och äta chips nu :) puss puss

Fredagen den 13

Min fredag den 13 började iallafall bra, sen blev det katastrof. Men den slutade iallafall helt okej. Jag tror jag ska gå och väcka Zandra nu mihih. Puss


En gång är ingen gång, och två är lika med noll.

 
Bilder från igår,
En gång är ingen gång och två är lika med noll. Kom och lär dig samvetets ekvation!

Godermorgon

Tja tja, vaknade en halv timme tidigare eftersom mami min väckte mig och jag skulle hjälpa henne med katten, det gick inte så bra eftersom jag var så jävla nyvaken. Idag blir det dagiset igen, sjukt tråkigt. Idag är man inte sugen på det. Men nu ska jag klä på mig och käka.
Puss

Tjosan


en tröja som jag beställt, fick hem idag. Fick mina gladiator skor också, men på grund av att jag inte kunde ta upp foten på bordet och samtidigt trycka på print screen blev det ingen bild. sen fick jag två vanliga linnen, ett svart och ett vitt :)

Yeah niggah

Ja hallo människor små. Kom nyss hem, tänker nog gå och sova snart börjar 8 i morgon istället för 9 som de andra dagarna. Har varit på praktiken idag sen drog jag och träffa Zandra & "F", vi åkte och träffa några coola människor, sen tittade vi på film och nu är jag här, tudili. Nu ska jag kolla min facebook och playahead, vi hörs i morgon.
Pussar
Ps. Zandra tog massa bilder idag så jag kanske lägger upp dom i morgon om jag hinner få dom. Ds.

Pilutta dig pilutta dig!

Tjafan, sitter här och glor lite gran. Idag har jag varit på praoen, dagis haha. Helt okej, ganska slappt. Jobbar från 9-2 om dagarna, först är ungarna ute på morgen, sen går man in och äter sen har ungarna vila sen slutar jag typ haha. Åt pytt-i-panna med ägg nyss haha mumsigt. Ska gå och lägga mig strax.
så puss puss

Några år gammal bild på mig i danmark :D

Här ska det vara en rubrik

Har ingen lust att skriva på ett tag, jag återkommer när jag får lust. Puss


Thailando thailando!

By the way, jag och Linn drar till thailand den 5/12 :)

Justefan.

Har glömt skriva i helgen, har varit upptagen hela tiden. Zandra har sovit här hela helgen, hon ligger och sover nu också haha. Nej nu ska jag spela lite pet society på facebook, farväl

Ny idol babes


haha seriöst, sjukt  bra snubbe! 

ja eller nej?

 
Funderar på den där lilla snutten. Bara 99kr från gina. Till ett par leggings  bara eller något i sommar

Hallo folk

Tjafan! I morgon är det fredag maddafakkas! Gick och tog en powernap efter skolan sen kom mamma hem och lagade mat, då vaknade jag och åt, och nu är jag här. Ska titta på någon ny komedi serie på 5an (tror jag) Gary hette den nog. Sen blir de sängen för mig, är alltid trött :/ Men skönt att somna tidigt efter torsdagen, då blir det ju fredag snabbt. Blev sugen på oboy, fast kan inte bestämma mig för varm eller kall oboy. Blir nog kall, så ska sätta mig med en oboy snart. Funderar på att färga håret lite ljusare, typ ljusare slingor och sen köpa hårförlängning, men är så trött på thai mahals hår som blir slitet dirket, har absolut ingen aning om om det ens är äkta. Så kanske funderar på att köpa ett jävla cyntet hår därifrån, samma sak som deras "riktiga" fast billigare till och med.
Puss puss nu ska jag ha oboy asshole!


Lanzarote!


Lite bilder från Lanzarote vart det iallafall. Fiskarna som är på en bild, herregud ni skulle sett hur stora dom var, en halv meter typ. (fast ser ju inte ut så på bilden men :$)

Tjo

Jaha, om 40 minuter börjar skolan. Toppen! -.-. Är inte sugen på skola, hade hellre legat hemma och sovit och goat framför tven. Jag vill ha mina grejer jag beställt från internet! Har ingen träningsverk idag :/ känns surt men man börjar väl bli mer vältränad :$ Ska fortsätta surfa runt på datan och sen gå till skolan.
Så puss

Förresten

jag kom på en sak, fan va trött jag är på det här! Jag lyckas aldrig komma i tid i säng, ska jag vara utvilad måste jag gå och lägga mig vid 9, men nu är kl halv elva, inte sent egentligen. Men sent för att behöva gå upp halv 7 i morgon för mig. Jaja nu ska jag sluta tjata :$

Fuck u!

Kom precis hem från träningen, är sur, vi går inte in på varför :). Har svettats som ett djur och jobbat som aldrig förr... Ska förmodligen gå och lägga mig nu, ska bara kolla snabbt på datan. Förresten kom jag faktist inte precis hem, kom hem för en halvtimme sen, har stått i duschen emellan :)
Puss

Haha läskigt.

Sitter och väntar på att mamma ska komma  så vi kan käka, sen ska jag dra på thaiboxningen. Satt nyss och kollade på sex and the city, ÄLSKA.
Men hur som helst, titta på den här hemsidan, läskigt. Tänk på en kändis och svara på frågorna :O

http://en.akinator.com/

Sug.

Tjofan, ska gå till skolan snart. Orkade inte skriva igår, sov hela dagen. La mig och kolla på pippi på rymmen när jag kom hem sen somnade jag och gick och borsta tänderna och gick och la mig i min egen säng. Men nu är jag här igen! har fått 500 nya finnar idag, kul. Brukar få det innan jag ska ha mens, men nej jag ska inte ha mens förens om 2 veckor?! suug!
Bakade vanilj bullar igår, gott.
Farväl

Kanelbullar

Hej alla glada. Ska strax gå till skolan, ska få baka kanelbullar på hemkunskapen sen. Mumma!
Men nä, nu måste jag packa min väska. Puss och kram


Recovery

Kom nyss hem från thaiboxningen. Skönt som vanligt, fast inte lika skönt som med fys pojkar och flickor. Idag köpte jag mig en såndär gainomax (?) recovery grej med choklad smak, den var väl inte sådär jätte god men mamma ska ju snart tjacka mitt protein pulver 8-). Nä, nu ska jag nanna, vi hörs i morgon.
Farväl små ponnys


Cosy

Tjaa alla coolingar. Sitter här och har precis beställt kläder från internet, ett par gladiator sandaler :$ två basic linnen och en t-shirt. COSYYY. Ska på träning med Linn snart. Sitter och funderar på vart webb kamera programet på datorn är, använder facebook just nu. Men ska försöka hitta de nu. Farväl vänner.


Mina coola gladiator sandaler jag beställde!

God morgon

Ska gå till skolan om två minuter, skulle bara säga godmorgon. SItter vid mammas och pappas bärbara, hatar bärbara tangentbord, blir galen. Ska gå och träffa Linn nu innan skolan börjar. Puss 
 

Män som hatar kvinnor

Ja, kära barn. Idag blev det en oförberedd bio, "män som hatar kvinnor" två och en halv timme lång film, bra film. Satt dock på andra raden och höll på att spy för jag satt så nära -.- aldrig en sån lång film så nära igen. Orkar dessutom inte lägga in bilder från Lanzarote, det var för det mesta bara bilder som mamma och pappa tagit på "landskapet" och så.


    
   
1. Linniehoe&me!
2. Min smoothie som jag gjorde förut.
3. Det är vad det serut att vara :)
4. Min nyttiga omelett med jordgubbar och honungsmelon. Murrigt!


Farväl, nu ska jag sova. Puss

Klukkis :)

 
Gucci aka. Klukkis dalkulla gör sig inte särskillt bra på bild :P
 

Murre

Hallo alla barn. Sitter i mammas och pappas säng med deras bärbara data medans mamma ligger bredvid och katten på mammas mage. Härliga tider. Ska,sanrt laga spagetti och köttfärsås med mami, murre! Har hittat sladden till kameran nu, ska försöka lägga in bilderna om det går på den här datan. Annars får ni vänta lite till på dom. Tjingeling! 

Baby!

haha tjo brä människa. Kom precis hem, har ätit en äggmacka nyss, haha gott :$ har varit ute och gjort stan osäker med Linn HAH!