Regn, regn och åter regn..

Asså det bara regnar o regnar o regnar. KAN DET ALRIG SLUTA ?! :( om det regnar i morgon då vet jag inte vad jag gör, vi skulle sitta ute och allt.
Men men, man får väl hoppas på det bästa. Idag träffade jag Forsvik och Linn i centrum, jag följde med Linn hem och Forsvik drog hem och spelade "the sims". Vi satt o glodde på "Mina jag & Irene" hur nu irene (?) stavas, med Jim Carry. Riktigt rolig film alltså ;).
Ja men nu är det iallafall bestämt, vi ska få en katt, en norsk skogkatt, från min kusin. Vi ska ha den på prov och så om allt funkar bra stannar den hos oss, och sen kanske vi skaffar en liten katt unge till slut (hoppas, hoppas!).
Kom nyss på att ett nytt avsnitt av Heroes kom ut i tisdags, satt nyss och tankade hem det ska kolla snart. Haha ja, jag är en nörd som följer varenda jävla serie. Sitter alltid tills sent på kvällen och kollar på avsnitt av Dexter, haha inte det tecknade alltså utan en annan serie.
Ja, i morgon vad gör man då? blir väl till och åka och möta Linn som alla andra dagar detta lov haha<3, gårn och gå ut lite och sådär.
Känner hur jävla sugen jag vart på vatten nu, jäklar vad gott det skulle vara mums (A) jaja, nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Bara att i morgon kommer bli sjukt roligt !!! 


14 månader med dig, den bästa tiden i mitt liv <3


Trådlöst bredband suger!

Vaknade för ett tag sen, vet inte riktigt vad jag ska göra idag har inga planer ännu. Men vi får väl se ikväll :) Håller på att kolla lite på katter, vi funderar på att köpa en Norsk skogskatt, så om någon har en liten kattunge till salu kan du ju höra av dig. Snart kommer jag bli riktigt sur, mitt bredband typ "laggar" hela jävla tiden.. har precis skaffat trådlöst, vill ha tillbaka de vanliga med tråd, kan ju inte göra någonting på datan utan att något i huset går sönder haha ..
PUSS !

Bio :)

Har inte så mycket att skriva om idag, vaknade, drog till centrum och träffade Linn, Forsvik & forsviks polare Lollo, vi åkte till heron city för att kolla på bio. Kollade på "step brothers" den va faktist rolig. Sen åkte vi till gårn som vanligt. Mamma kom och hämta mig efter en stund så jag åkte hem och åt spagetti och köttfärsås och nu sitter jag här igen. Ska väl sova snart. Satt nyss och kollade på äldre saker jag skrivit i min blogg, känns som man blivit MYCKET mognare haha, får väl hoppas de stämmer också. Ha de bra puss ;)


Bild från igår kväll

ÄÄH LÄS BARA! :P

Kom nyss hem, har varit i stan, hemma en snabbis, sen på huset (ungdomsgård i Huddinge) kollat på en teater där, sen va på gårn (ett annan ungdomsgård i Huddinge). I stan kollade vi på Haloween kläder, allt va ju så jäkla dyrt för att ha på sig bara en gång. Så de vart inget, åkte hem efter 2 timmar eller så. Vi åkte och mötte Forsvik och drog hem till Linn. Hemma hos Linn sminkade vi oss och fixa hår o kläder osv. Åkte tillbaka till Huddinge Centrum, Forsvik och jag drog hem till mig för att jag skulle byta om. VI gick till Huset och kollade på den där teatern sen åkte vi till gårn och nu sitter jag här. Ska sova snart tänkte bara skriva lite först. En bild från idag ska ni väl få också, RIKTIGT DÅLIGA BILDER HAHA ! :D :) PUSS SÖTNOSAR!
 

Stan

Nu sitter jag här och väntar på att få gå till tåget och möta Linn och Madde, vi ska åka till stan som sagt. :) jag har skit ont i magen nu åt 2 paket nudlar till frukost :/ jag trodde jag hade bråttom eftersom jag inte hade ställt om min klocka men men.. nu sitter man här typ helt klar nästan. Jag skriver mer ikväll när jag kommer hem.
Frida

Ostbågar och Dexter

Kom hem för någon timme sen, var hemma hos Linn och kollade på "En geishas memoarer" sen åt jag tacos hos henne. Nu e man hemma igen har nyss suttit och kollat ett avsnitt av Dexter och ätit ostbågar, mums. Borde egentligen sluta med sånt och träna mera, men alltid lika svårt att motstå, de blev som de blev. Jag undrar vad som händer nu då, kanske kollar på ett till avsnitt av Dexter och sen går och lägger mig, har inte mycket annat för mig. I morgon ska jag nog åka in till stan med Linn & Madde och kolla på kläder, sen blir det någon teater !

Vi höres

Uttråkad!

jag har tråkigt, klockan är knappt 11 och jag har varit vaken i flera timmar nu.. har ingenting att göra, mamma vill inte förlänga mitt wow account på internet och jag vill inte åka till affären och göra de :( så vad gör man. Ska äta tonfisksallad idag, gott faktist :) och så ska min käre storebror komma över och äta. Någon som skulle kunna hjälpa mig med mitt blogg utseende? jag får ju aldrig kläm på de. Jaja ska försöka lite en gång till snart. Igår var det nice, jag var ute med Linn och några andra, dom krökade och blev fulla jag krökade och blev inte full :/ någon snubbe spydde på Linns jacka haha inte så trevligt, får hoppas att det blir kemtvätt nästa iaf.
Ha de så bra!

    
Haha hitta bilder från nrj i sommras :P


Snart utgång

sitter och väntar på att syrran och mamma ska komma hem med pizzan, dom har varit och övningskört innan. Sen blir det utgång med tjejerna, ska träffa linn snart :O så hoppas mamma kan skynda sig lite. Igår var det också rajtan tajtan ahah.. nej fan nu är jag så sugen på pizza :( har inte ätit idag eftersom jag vaknade precis, då blir man faktist lite lätt hungrig, kommer sluka hela pizzan i ett naffs :D menmen nu ska jag fixa lite på bloggens, va de nu kallas, utseende iaf. Lay out?
haha puss & pånis


En liten bild från igår

har aldrig gjort en sånhär, vart så sugen (A)

Namn: Frida Viktoria Ebers
Piercingar: Navel, tunga och öron
Tatueringar: VILL HAA ! :D
Längd: typ 170 :P
Skostorlek: 39
Önskar du att du bodde någon annanstans: Australien :P.
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: de e väl en smakl sak!
Dricker du: hahah , dum fråga
Använder du droger: Nej, verkligen inte!
Röker du: försöker sluta :(
Snusar du: hahah fuck no xD
Vilket shampoo använder du: ja minns inte :O
Vilken parfym använder du: lite olika, pumpa - flowing, adidas - fruit rythem, naomi campell - night grejen xD
Vad är du rädd för: Mörker :$
Gillar du att tvätta: har aldrig provat :S
Gillar du Berg-och-Dalbana: ÄLSKAR!

SENASTE..

Film du hyrde: har inte hyrt film på tusen år.
Film du köpte: räknas biosar då? (A)
Låten du lyssnade på: Scotty dosen't know !
Låten du hade på hjärna: minns inte
Låten du laddade ner: Ingen aning.
Personen du ringde: Rasti :)
Tv program du tittade på: Miami Ink
Personen du tänkte på: haha mamma :D


FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden: för
Utnyttja någon: emot!
Självmord: emot.
Att använda droger: lite både, de e inte mitt liv !
Sex före äktenskap: För.
Köra onykter: emot :S
Förhållanden: FÖR

FAVORIT..

Mat: Mammas lasange
Låt: så svårt o välja.
Sak att göra: umgås (A)
Sport: hatar över huvud taget att röra mej
Dryck: coola
Kläder: jeans och en skön tjock tröja
Film: how high är iaf bland dom bästa
Bil: kan inget om sånt (A)

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke: Ja.
Gråtit över en flicka: tror inte de.
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: ja
Blivit arresterad: ja

ANTAL..


Gånger du varit kär:
 1 gång på riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit: haha många gånger
Killar du kysst: :$
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 1 tror jag (A)
Ärr du har på kroppen: massvis på händerna :(


VAD/VILKET

Ska bli skoj: Helgen
Ska inte bli skoj: att ha gympa idag.
Sparar du till: kläder ?
Väntar du på: haha ingenting
Pålägg som gäller: ost och smör
Dagens dryck: vene än?

SENASTE..

Personen du fick mail av: har aldrig fått ett mail :(
Personen du fick brev av: öhh typ biblioteket? xD
Personen du fick sms av: alexander min vän :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår
Saken du köpte: en meny på donken (A)
Du hade kul: Igår.
Hur tidigt stiger du upp: oftast halv 7
Gillar du att slåss: haha ja
Vad ska du göra ikväll: stan
Är du seriös: inte ofta
Vad är du allergisk mot: pälsdjur och lite annat
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray:  Ja
Kan du stå på händer: haha absolut inte xD
Favorit serie: heroes eller Dexter

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck
Salt eller socker: socker :/
Gillar du ketchup: aaa
Är du glad nu: jaa
Var du glad igår: alltid
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja. mamma xD
Vad dansar du till: beror på
Stockholm är: lite små segt
Göteborg är: alrdig varit där
Kan du sjunga: ahah om de räknas som att kunna sjunga när man låter som en skrikande fågel? xD
Mer värt än guld: Familj, vänner
Spaghetti eller makaroner: Makaroner.( me ost mums (A) )
Ett land jag helst vill besöka: mexiko eller marocko :)


17:23

tjenis, kom hem för ett tag sen, är skit trött och har ont i huvudet nu. Ska ut om en timme igen.. Idag har de nästan inte hänt något, var i skolan, hade 80 min håltimme för att läraren på första lektionen kom inte så ja. Sen hade vi två lektioner och emellan lunch sen sluta vi vid 1. Åkte in till medborgarplatsen åt och träffa en polare, åkte till stan och träffa lite andra polare, åkte hem och städa och nu sitter man här som allitd haha. Mamma håller på och lagar mat nu, vet inte om jag är så sugen.. tror inte jag ska äta men då kommer mamma som vanligt att få för sig att jag har anorexia haha! blir galen på dedär!

Kärleken är vacker! / Frida